SRBIN UBIJEN U BEČU Pronađen izboden na stepeništu, policija traži ubicu uz pomoć KONZERVI

Izvor: Press, 09.Okt.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN UBIJEN U BEČU Pronađen izboden na stepeništu, policija traži ubicu uz pomoć KONZERVI

Srbin (32) pronađen je u sredu uveče mrtav na stepeništu jedne stambene zgrade u Beču, sa nekoliko ubodnih rana u grudima.
Foto;blic
Mrtvog Srbina pronašao je muškarac koji je pozvao policiju, najpre predstavljajući se kao prolaznik koji ga je zatekao na stepeništu. Kasnije se ispostavilo da se Srbin i taj muškarac poznaju, te je on pomogao istražiteljima državne kancelarije za kriminalističku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << policiju u Beču u identifikaciji Srbina.

Kako su preneli austrijski mediji, 32-godišnji Srbin je duže vreme živeo i radio u Beču, a zasad nije poznato na koji način i zbog čega je ubijen. Policija je kod njega u kesi pronašla dve konzerve hrane, a prema prvim rezultatima obdukcije, neposredno pre ubadanja je jeo.
Bečka policija je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju konzervi, tražeći od građana da im kažu gde se u tom delu Beča mogu kupiti takve konzerve.
 

Istraga je u toku.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.