SRBIN PAO U AKCIJI KAKVE NEMA NI NA FILMU: Italijanska policija zaustavila vozilo, Srbi izleteli i dali se u beg

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 13:27

SRBIN "PAO" U AKCIJI KAKVE NEMA NI NA FILMU: Italijanska policija zaustavila vozilo, Srbi izleteli i dali se u beg

Srbin (41) uhapšen je u Italiji, dok su trojica njegovih saučesnika uspeli da pobegnu nakon filmske potere u Veneciji

Kako navode italijanski mediji sve je počelo kada je policija pokušala da zaustvi automobil za koji se sumnja da je korišćen u pljački. 

Kako se navodi, bandakada je uočila policijsku patrolu u blizini grada San Dona di Pjave u okrugu Venecija počela je da beži.

- Policija je krenula za njima i stigla ih na jednoj prometnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raskrsnici, kada je vozilo u kom su bili osumnjičeni za pljačku sletelo s puta. Trojica muškaraca su uspela da izađu iz kola i trčeći pobegnu, dok je jedan uhvaćen i stavljene su mu lisice na ruke- navodi italijanski RAI i dodaje da je muškarac prilikom hapšenja pružao otpor policiji.

Nakon hapšenja utvrđeno je da je reč o državlajninu Srbije.

- Kod njega je pronađen i alat koji je koristio prilikom pljačke, ali i brojni modifikovani ključevi raznih objekata, za koje se sumnja da su bili njihova meta. Pronađeni su i neki ukradeni predmeti, zlatni nakit, odeća, štapovi za pecanje, gotovina i novčići, kutije za vino... U toku su istražne radnje kako bi se ušlo u trag počinjenim krađama i vlasnicima otuđene imovine - prenose italijanski mediji.

Zanimljivo je to da su pljačkaši poput pljačkaša na filmu menjali boju vozila kako bi zavarali trag policiji.

- Karabinjeri su otkrili da je njihovo vozilo bilo predmet "presvlačenja automobila", tehnike kojom se folija nanosi na karoseriju vozila kako bi se promenila njegova boja. Takođe, imali su sirenu sličnu onoj koju koristi i policija, ali i tablice koje su bile ukradene u provinciji Verona – objasnio je šnjava izvor iz policije za lokalne medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbin (41) uhapšen tokom filmske potere u Veroni: Nakon pljački menjali boju automobila i tablice, saučesnici uspeli da pobegnu policiji

Izvor: 24sedam.rs, 28.Nov.2022

Policija je kod osumnjičenog pronašla zlatni nakit, odeću, štapove za pecanje, novac i kutije za vino

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.