SRBIN IZREŠETAO POGREŠNOG MLADIĆA?! Sin lokalnog biznismena sa 20 hitaca presudio čoveku, pa ga uhapsili u GAĆAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 22:21

SRBIN IZREŠETAO POGREŠNOG MLADIĆA?! Sin lokalnog biznismena sa 20 hitaca presudio čoveku, pa ga uhapsili u GAĆAMA!

Policija je po dolasku konstatovala da je izrešetano i osam automobila na parkingu.

U subotu uveče iznenada su odjeknuli pucnji preko šljunkovitog parkinga u mirnom Aspergu, mestu u Nemačkoj od oko 13.600 stanovnika.

Prijatelji Baran (18) i Lukas (18) pali su na zemlju, pogođeni sa nekoliko metaka – Lukas je na licu mesta podlegao povredama, a Baran je preživeo uprkos tome što je zadobio sedam prostrelnih rana. Kako se ispostavilo, ubijen je nevin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladić.

Lukas i njegovo društvo sastali su se na tom mestu pre pucnjave. Kako saznaje "Bild", njegov drug Baran razgovarao je telefonom sa Amerom S. (20), kako bi se dogovorili da se sastanu i reše spor koji su imali.

Prema informacijama nemačkog lista, Amer S. se oko 1 sat posle ponoći dovezao svojim BMW-om "X7" i odmah zapucao kroz otvoren prozor vozila. Ispalio je oko 20 hitaca, a Lukas je pogođen u glavu i grudi. Prvu pomoć pružili su prijatelji koji su bili na licu mesta.

Lukasovi priijatelji opisali su ga kao druželjubivog mladića, koji se školovao za bankarskog službenika. Kako su rekli, uvek je bio rado viđen i veseo.

Odbeglog Amera S. uhapsile su specijalne jedinice policije u porodičnoj kući u subotu oko 17.35 časova – u gaćama, potkošulji i japankama. Kako javlja "Bild", policija je oklopnim vozilo provalila kroz ulazna vrata kuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISPALIO 20 HITACA IZ AUTOMOBILA Detalji krvavog obračuna u Nemačkoj: Mladić (20) poreklom iz Srbije UPUCAO druga u glavu i grudi

Izvor: Blic, 11.Apr.2023, 00:12

U subotu uveče iznenada su odjeknuli pucnji preko šljunkovitog parkinga u mirnom naselju Asperg u Nemačkoj. U krvavom obračunu ubijen je Lukas (18), dok je njegov drug Baran (18) teško ranjen, a ubica Amer S. (20), mladić srpskog porekla, uhapšen je istog dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.