SRBIN BRUTALNO ISKASAPIO MAJKU U PORODIČNOJ KUĆI U FRANCUSKOJ: Jeziv prizor zatekao otac

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 12:10

SRBIN BRUTALNO ISKASAPIO MAJKU U PORODIČNOJ KUĆI U FRANCUSKOJ: Jeziv prizor zatekao otac

Pravio se da ništa nre zna
Ženu iz Srbije (52) nožem je ubio sin star oko 20 godina u porodičnoj kući u Francuskoj.
Telo nesrećne žene našao je suprug u lokvi krvi i odmah obavestio policiju.
Prema navodima francuskih medija jezivo ubistvo dogodilo se prošle nedelje.
Isakapljeno telo žene pronašao je suprug koji sa njom ima troje dece. Još jednog sina i ćerku. Telo je bilo u lokvi krvi u kuhinji. Kuća je bila ispretutrana i odmah se videlo da je bilo borbe. Nesrećni čovek je zvao pomoć. Ubrzo je stigla policija - navode lokalni mediji.
Sin, za koga se sumnja da je nožem iskasapio majku nije bio u kući. 
- On je nakon...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE SRPKINJA KOJU JE UBIO SIN U FRANCUSKOJ Komšija otkrio jezive detalje: "Niko nije čuo njene vapaje, krvi je bilo na DVA MESTA"

Izvor: Blic, 21.Mar.2024

Srbin star oko 20 godina uhapšen je u Francuskoj zbog sumnje da je nožem brutalno izbo majku B.B. (52). Telo nesrećne žene nađeno je u kuhinji gde je kako se pretpostavlja nakon jurnjave sin sustigao i više puta ubo nožem!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.