SRBIJOM KRUŽI LAŽNA VEST O PREMINULIMA OD KORONE: Oglasila se Opšta bolnica u Pančevu i razrešila sumnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 09:20

SRBIJOM KRUŽI LAŽNA VEST O PREMINULIMA OD KORONE: Oglasila se Opšta bolnica u Pančevu i razrešila sumnje

Poslanica Tepić objavila je ranije danas da je 12 pacijenata iz Beograda primljeno u Opštu bolnicu Pančevo 2. Aprila kao negativni na COVID-19, a da je posle novih testova utvđeno da ih devet pozitivno, te da su dva pacijenta preminula.

Opšta bolnica Pančevo objavila je da su svi pacijenti u ovoj ustanovi negativni na virus COVID-19 i tako demantovala tvrdnje narodne poslanice Marinike Tepić koja je na svom FB nalogu objavila ranije da su 2. aprila u ovu bolnicu primljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pacijenti od kojih je devet pozitivno na virus.

Ovo je objavio je portal 013info prenoseći FB objave Tepić i bolnice.

Povodom lažnih vesti, koje se šire društvenim mrežama, dužni smo da naglasimo da su svi naši pacijenti negativni na virus Kovid-19, na osnovu nalaza referentne nacionalne laboratorije Instituta Torlak, navodi se na službenom FB nalogu Opšte bolnice Pančevo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.