SRBIJO, HITNO SMO POTREBNI ANĐELI! Moramo joj pomoći da što pre ode na lečenje i spreči progresiju bolesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2023, 15:01

SRBIJO, HITNO SMO POTREBNI ANĐELI! Moramo joj pomoći da što pre ode na lečenje i spreči progresiju bolesti

Sredstva su joj potrebna za transplantaciju matičnih ćelija (HSCT), specijalističke preglede, laboratorijske analize, kao i za putne troškove.

Anđela Radičevič je iz Velikih Crljena, student pedagogije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Boluje od multiple skleroze i neophodno joj je 6.546.209 din za transplataciju matičnih ćelija u Rusiji. Anđela je takođe pesnik, za svoja dela osvojila je brojne nagrade, kao i đak generacije učeničkog doma u kom je boravila tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srednje škole.

Prve tegobe Anđela je osetila 2019.  godine u vidu osećaja utrnulosti nogu, šake i polovine lica, tremora, duplog vida i gubitka ravnoteže. Pojavi navedenih smetnji prethodila je epizoda bola u leđima i karlici.

U junu 2023. godine na specijalističkom pregledu na klinici za neurologiju UKCS dijagnostikovana je Multipla skleroza (Dg. G.35 Sclerosis multiplex).

Kako bi se sprečila progresija bolesti potrebno je da se Anđela podvrgne lečenju matičnim ćelijama koje se sprovodi u jednoj klinici u inostranstvu koja ima dugogodišnje iskustvo i pozitivne rezultate u lečenju iz ove bolesti.

Potrebna je pomoć svih ljudi dobre volje u vidu donacija kako bi Anđela što pre otišla na lečenje i sprečila pregresiju bolesti.

Za Anđelin korak ka pobedi! Budimo humani!

Pomozimo Anđeli!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Anđelu Radičević (2000).

Broj za sms poruku Anđeli je 1605 na 3030.

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001811340-66

Uplatom na devizni račun: 160-6000001812302-90

IBAN: RS35160600000181230290

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POMOZIMO ANĐELI (23) Bori se sa opakom bolešću, potreban joj je novac za transplantaciju matičnih ćelija

Izvor: Kurir, 27.Dec.2023

Anđela Radičević (23) vodi borbu sa multipla sklerozom i potrebna joj je naša pomoć kako bi prikupila sredstva za lečenje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.