SRBIJI TREBA ODSEĆI GLAVU! Govor mržnje poznatog SARAJEVSKOG GLUMCA na hrvatskoj televiziji! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SRBIJI TREBA ODSEĆI GLAVU!" Govor mržnje poznatog SARAJEVSKOG GLUMCA na hrvatskoj televiziji! (VIDEO)

Bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović nastavio je da vređa Srbe i Srbiju na hrvatskoj televiziju

Gostujući u emisiji na hrvatskoj nacionalnoj televiziji, Hadžihafizbegović izjavio je nešto što se nimalo neće svideti Srbima.

Naime, komentarišući trenutno političko stanje u regionu, glumac je Srbiju okarakterisao kao političku aždaju kojoj treba odseći glavu:

- Ja se duboko nadam da će Amerikanci shvatiti posle svega ovoga što politička Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi. Opet im ne valja Makedonija, ne valja im (tzv.) Kosovo, ne valja im Crna Gora, ne valja im Bosna... Sad su se malo s Hrvatskom primirli. Dok se toj politčkoj aždaji ne odseče glava posle 30 godina, nema sreće na ovim prostorima - rekao je on.

Dok se Srbiji ne odseče glava nema sreće na ovim prostorima?!

Sedi u svojoj kasabi i jedi govna, da ne završiš u koloni za Malu Aziju. pic.twitter.com/d10OSvd6Tw

— Bodljikava (@Bodljikava) June 16, 2019

Tokom emisije, glumac je napravio skandal kada mu je prikazana fotografija na kojoj je tokom rata na okupljanjima pokazivao tri prsta, pozdravljajući na taj način prisutne.

- Ovo sam ja i tri prsta ispred skupštine Tuzla. Da ja dižem tri prsta u Tuzli?!? Koja je granatirana, daj, Aco, molim vas stvarno, ovo je budalaština. Ovo je autentično, ali kontekst nema veze s vezom. Ovo je kao kad su onog iz Dubioze Kolektiv prozvali da je digao tri prsta jer je pokazivao koliko je sati - rekao je uznemireno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.