SRBIJA ZAVIJENA U CRNO: Sahranjeno troje mladih u Duboni - celo selo se oprostilo od žrtvi masakra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 17:36

SRBIJA ZAVIJENA U CRNO: Sahranjeno troje mladih u Duboni - celo selo se oprostilo od žrtvi masakra!

Policajac Milan P., njegova sestra Kristina, kao i Dalibor T., žrtve kravavog pira Uroša B. (21) kod Mladenovca, sahranjeni su danas na groblju u selu Dubona.

Veliki broj meštana okupio se da isprati Milana, njegovu sestru Kristinu i Dalibora. Sahrani je prisustvovao i ministar policije Bratislav Gašić.

Opelo u selu Dubona počelo je oko 14 časova, a više stotina meštana i veliki broj policajaca, kolega ubijenog Milna P., ispratili su stradale na večni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počinak. Kolege ubijenog policajca i dalje ne mogu da poveruju u to da njega više nema među živima.

Podsetimo, juče je u Malom Orašju kod Mladenovca, gde je pomahnitali Uroš B. (21), 4. maja iz kalašnjikova ubio sedam mladića i jednu devojku, sahranjeno pet žrtava - M. M. (18), N. M. (15), L. M. (20), N. S. (19) i A. M. (17).

Takođe, sahranjene su i žrtve Koste K. (14), koji je u sredu u školi "Vladislav Ribnika" ubio devet osoba, a šest radnio.

Tokom jučerašnjeg dana u Srbiji je sahranjeno 10 žrtvava dva stravična masakra.

Podsetimo, javnost u regionu ne može da se oporavi od strašnih tragedija koje su se dogodile proteklih nekoliko dana.

Najpre je Kosta K. (14) upao u školu "Vladislav Ribnikar na Vračaru" i iz očevog pištolja usmrtio devet osoba - osmoro školskih drugara i portira škole.

Naredno dana dogodio se novi masakr.

Uroš B. je hicima iz automatske puške ubio osam osoba, a 14 ranio.

Sve vesti o masakru kod Mladenovca možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.