SRBIJA U CRNOM VRTLOGU - NIKAD TUŽNIJA NEDELJA! Jezivi niz bizarnih nesreća: Izgubljeni mladi životi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 16:23

SRBIJA U CRNOM VRTLOGU - NIKAD TUŽNIJA NEDELJA! Jezivi niz bizarnih nesreća: Izgubljeni mladi životi...

Dva mladića poginula su pri padu, a jedan u saobraćajnoj nesreći.

Današnji dan obeležile su stravične nesreće koje su odnele tri mlada života.

U ranim jutarnjim satima došlo je do nesreće u kojoj je poginuo tridesetogodišnji muškarac iz Paraćina, dok je drugi teško povređen.

Kako su pisali mediji, mladići su bili na momačkoj večeri kada je jedan od njih hteo da se fotografiše na bedemu, a potom izgubio ravnotežu i pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se uhvati za druga, kog je na kraju povukao sa sobom.

Preživeli mladić zadobio je povrede kičmenog stuba i grudnog koša.

Mladić (28) iz Užica poginuo je nesrećnim slučajem kada je izgubio ravnotežu i pao na armaturu nedovršene ograde.

Prema nezvaničnim saznanjima, on je došao kod druga i kucao na vrata. Međutim, kad je odlazio verovatno se sapleo i pao na armaturu nedovršene ograde. Nastradao je na licu mesta jer je armatura na koju je pao prošla kroz njega. Ukućani su obavestili policiju, koja je odmah došla, a došli su i vatrogasci koji su telo mladića skinuli sa ograde.

- Ne znam šta se dogodilo, svi smo potreseni. On je došao kod mog sina, oni su dobri drugovi. Sin je nepokretan, u invalidskim kolicima. Kada je došao svi smo spavali. Kucao je, a kada sam ustala videla sam ga ispod dole, kako se nabio na armaturu. Tu je bila i moja majka. Ovo je strašna tragedija - rekla je majka druga nastardalog mladića.

Ona pretpostavlja da se mladić oslonio na invalidska kolica koja su bila na terasi, pa su se ona izmakla i on izgubio ravnotežu i pao.

Muškarac (26) iz Gornjeg Milanovca poginuo je u saobraćaju kada je izgubio kontrolu nad svojim motorom i podleteo pod autobus.

On je davao znake života, ali je u Kliničkom centru Kragujevac preminuo od posledica povreda. Njegov dvotočkaš se, nakon nesreće, zapalio od siline udara.

Osim tri mladića koji su izgubili živote u nesrećama, tragedija se dogodila i u Beogradu, gde je jedna žena izvršila samoubistvo. Ona je skočila sa zgrade i preminula je na licu mesta.

Na radnom mestu stradao je noćas muškarac oko dva sata posle ponoći, u jednoj fabrici u Kragujevcu.

Stradali radnik je iz beogradske firme koji radi na održavanju ventilacionog sistema i u trenutku nesreće nalazio se u dizalici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.