SRBIJA SE IPRAŠTA OD OLIVERA IVANOVIĆA! Uz najveće počasti biće ispraćen na večni počinak u Aleji velikana

Izvor: Press, 18.Jan.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA SE IPRAŠTA OD OLIVERA IVANOVIĆA! Uz najveće počasti biće ispraćen na večni počinak u Aleji velikana

Stotine građana, ali i najviši državni vrh prisustvuju su sahrani Olivera Ivanovića
Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Ispred crkve na Novom groblju u Beogradu polako se okupljaju građani koji izražavaju saučesće porodici ubijenog Olivera Ivanovića. Kovčeg sa telom Olivera Ivanovića je ispred kapele, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a građani pale sveće, ostavljaju cveće i odaju poštu lideru GI "Sloboda, demokratija, pravda". Saučešće primaju supruga Milena Ivanović, njegovi brat i sestra, kao i drugi članovi porodice. Ivanović će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana, a prethodno će vladika raško-prizrenski Teodosije održati opelo. Kovčeg sa telom Olivera Ivanovića dopremljen je sinoć na beogradsko Novo groblje, nakon što su se juče tokom dana građani Kosovske Mitrovice oprostili od Ivanovića. Ivanović je ubijen u utorak, ispred stranačkih prostorija. Kovčeg sa telom ubijenog Olivera Ivanovića dopremljen je sinoć oko 18.15 sati iz Kosovske Mitrovice na Novo groblje.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ECAJ OLIVEROVE SUPRUGE PROLOMIO SE GROBLJEM: Prišla joj je Vida da izjavi saućešće i potpuno je SLOMILA!

Izvor: Press, 18.Jan.2018

. Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Supruga Milena poljubila je kovčeg i belom ružom i suzama ispratila ga na večni počinak.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.