SRBIJA NIJE DŽAK ZA UDARANJE Vučić odgovorio na napade hrvatskog predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 23:08

"SRBIJA NIJE DŽAK ZA UDARANJE" Vučić odgovorio na napade hrvatskog predsednika

Govoreći o napadu predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, Vučić je upitao što to Milanović kaže u petoj godini njegovog mandata.

- Zato što se iznenadio snažnom napretku Srbije, onda je Vučić postao zlikovac - rekao je Vučić.

- Zašto danas 122 teksta u hrvatskoj štampi, zabrinuti su jer nema više njihove pune dominacije na Balkanu, kao što je bilo za vreme nekih drugih predsednika Srbije. Ja njima ne želim da uvredom utvraćam na uvrede - rekao je Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Srbija više nije džak za udaranje, ne mogu da računaju na sigurnu mrežu kriminala, i ja sam zadovoljan zbog toga - rekao je Vučić.

Predsednik je govoreći o Srpskoj naprednoj stranci rekao da će biti značajne promene, da će 50 odsto članova Glavnog odbora biti novi ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.