SRBIJA NEĆE BITI SIGURNO MESTO ZA NARKO-DILERE: U poslednjih osam meseci zaplenjeno više od 1,4 tone droge

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 14:20

SRBIJA NEĆE BITI SIGURNO MESTO ZA NARKO-DILERE: U poslednjih osam meseci zaplenjeno više od 1,4 tone droge

Razbijene četiri organizovane kriminalne grupe.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je policija u poslednjih osam meseci zaplenila više od 1,4 tone narkotika i da su razbijene četiri organizovane kriminalne grupe koje su se bavile trgovinom narkotika, saopštio je MUP.

Aleksandar Vulin je na kolegijumu sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije, predstavnicima grupa za borbu protiv droga svih policijskih uprava u Srbiji, istakao da u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << narednom periodu borba protiv droge mora biti još odlučnija i snažnija.

Poručio je, navodi se u saopštenju, da kriminalistička policija u svom radu ima punu podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i državnog rukovodstva.

- Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere i od vas očekujem još veću posvećenost i snažniji rad, odlučnu borbu protiv organizovanih kriminalnih grupa koje se bave trgovinom narkoticima - istakao je.

Aleksandar Vulin je naglasio da poseban akcenat mora biti na otkrivanju laboratorija kako bi se sprečila sama proizvodnja narkotika, kaže se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.