SRBIJA NE SLUŠA NIKOGA, SEM SVOJ NAROD Vučić još jednom snažnom porukom zapušio usta političkim patuljcima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 14:41

"SRBIJA NE SLUŠA NIKOGA, SEM SVOJ NAROD" Vučić još jednom snažnom porukom zapušio usta "političkim patuljcima" (VIDEO)

Snažna poruka predsednika.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu povodom gnusnih optužbi zapadnih medija.

- Srbija ne sluša nikoga, sem svoj narod. Srbija ima svoju politiku - nezavisne, slobodarske i samostalne zemlje - napisao je u opisu objave.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- Dve godine, izračunaćemo uskoro, objavljeno je preko 10.000 tekstova u raznim zapadnim i regionalnim medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tome da će Srbija da napadne ne znam koga u regionu po Putinovom nalogu, da smo mi mali Rusi koji ćemo ne znam šta da napravimo, da slušamo naređenja nečija. Zašto to govore? Dva su razloga - jedan je taj da nanesu direktnu štetu Srbiji, a drugi je taj što polaze od sebe. Znaju kakvi su oni poslušnici, znaju kakvi su politički patuljci, znaju da njima upravljaju na žici ili na konopčiću kao u nekom pozorištu ili bioskopu pa računaju da takvi moraju da budu i drugi, ali pošto nam nisu iste gazde mi moramo da slušamo nekog drugog. Ne mogu da shvate da Srbija ne sluša nikoga sem svoj narod, da Srbija ima svoju politiku nezavisne, slobodarske i samostalne zemlje. To je njihov problem - rekao je Vučić u svom obraćanju.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.