SRBIJA NASTAVLJA SA SVOJIM IGRAMA Sramno da sramnije ne može - Svečlja po ko zna koji put dokazao šta im je cilj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 13:25

"SRBIJA NASTAVLJA SA SVOJIM IGRAMA" Sramno da sramnije ne može - Svečlja po ko zna koji put dokazao šta im je cilj (FOTO)

Sramne optužbe po ko zna koji put!

Ministar unutrašnjih poslova lažne države Dželjalj Svečlja ocenio je da je dobra vest oslobađanje kosovskih policajaca koje je uhapsila srpska policija, ali da će Srbija, kako tvrdi, nastaviti njihov progon i na slobodi.

- Potvrđivanje optužnice i puštanje na slobodu u redovnom postupku nastavak je nastojanja Srbije da zataška policijsko-vojnu agresiju na teritoriji Republike Kosovo. Naši policajci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bili na službenoj dužnosti, na teritoriji Republike i obavljali dužnost u odbrani integriteta, suvereniteta zemlje i borbi protiv šverca. Njih treba bezuslovno pustiti i Srbiju smatrati odgovornom za narušavanje teritorijalnog integriteta Republike Kosovo - poručio je Svečlja na svom Fejsbuk nalogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.