SRBIJA NA NOGAMA! Predsednik se sastao sa Čepurinom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA NA NOGAMA! Predsednik se sastao sa Čepurinom!

Pre toga, vrh Srbije je imao sastanak sa kineskim ambasadorom Li Manćangom

U Predsedništvo Republike Srbije stigao je i ambasador Rusije Aleksandar Čepurin, koji će se sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, pemijerkom Anom Brnabić i direktorom Kancelarije za KiM Markom Đurićem.

, a tema oba sastanka jeste situacija na Kosovu i Metohiji i upad specijalava ROSU na sever Kosova.

Podsećamo, predsednik Aleksandar Vučić od jutros je imao vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastanke sa šefovima Vojske i policije i drugih bezbednosnih službi, kao i komandantima specijalnih vojnih i policijskih jedinica.

U Predsedništvu su bili prisutni i ministar Vojske Srbije i načelnik Generalštaba, Aleksandar Vulin i MIlan Mosilović, zatim ministar unutrašnjih poslova i direktor policije, Nebojša Stefanović i Vladimir Rebić, kao i šef BIA Bratislav Gašić. Sastanku sa predsednikom Vučićem prisustvovali su i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica.

To su komandant specijalne brigade Miroslav Talijan, komandant Uprave vojne policije general Rajko Milovanović, kao i načelnik Obaveštajne uprave Generalštaba Milan Todorov.

Takođe, na sastanku su bili i komandant Žandarmerije Dejan Luković, zatim komandant specijalne antiterorističke jedinice Spasoje Vulević i komandant interventnih jedinica policije Dragan Vasiljević.

Kao povod za upad na sever iskorišćen je i zahtev prištinskog tužilaštva za saslušanje lidera PSG Saše Jankovića o ubistvu Olivera Ivanovića. Janković, navodno, ima saznanja da se ubice Ivanovića kriju u severnoj Mitrovici.

Takođe, pobeda Srbije u Interpolu je jedan od ključnih razloga zbog kod Albanci pokušavaju da zauzmu sever.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.