SRBIJA JE ZGROŽENA SNIMKOM DEČAKA KOJI PRETI VRŠNJAKU: Mamu ti j*bem nesposobnu, ti ćeš meni da lomiš p*čku?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA JE ZGROŽENA SNIMKOM DEČAKA KOJI PRETI VRŠNJAKU: "Mamu ti j*bem nesposobnu, ti ćeš meni da lomiš p*čku?!"

Snimak na kojem maloletni dečak preti drugom dečaku podigao je veliku prašinu u našoj zemlji.

Dečak na snimku verovatno nema više od desetak godina, a svako ko je ovaj snimak odgledao zgrozio se nad više nego vukgarnim rečnikom ovog dečaka, kao i dijapazonu psovki koje on ima u svom rečniku.

Naime, dečak na snimku preti svom vršnjaku i pritom se snima.

Kako on sam navodi u snimku, devojčica je ostavila dečaka kome su pretnje upućene, zbog dečaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se snimao.

- Hoću da mu poručim da se ne k*rči da mu ne bi izj*bao celu porodicu! Mamu ti j*bem nesposobnu, ti ćeš meni da lomiš p*čku?! - izgovara dečak na skandaloznom snimku.

On ga zatim poziva da dođe u njegov kraj da ga "izlomi pred celim svetom".

- I sam znaš da te je ostavila zbog mene, i sam znaš da si glup i ružan k'o k*rac. 'Aj dođi u ovaj ovamo kraj ako smeš. - završava dečak.

Pretnje nasiljem su dovoljno ozbiljne, ali kada se na to doda ekstremno vulgaran rečnik i činjenica da je dečak tih godina već ostvario neku vrstu romantičnog odnosa sa devojčicama, situacija prelazi u krajnje alarmantnu.

Ovakve situacije su dovoljan razlog da se objasni svako pitanje zašto roditelji moraju da budu upućeni u to kako njihova deca provode vreme na društvenim mrežema.

Veliki broj stručnjaka mišljanja je da u ovom periodu deci uopšte i ne treba da bude dozvoljeno da provode vreme na društvenim mrežama. Ako pak i u ovim godinama imaju svoje naloge i profile na društvenim mrežama, vreme koje će provoditi na njima mora biti ograničeno i pod strogim nadzorom roditelja.

Ipak, ono što u ovom slučaju svakako najviše zabrinjava jeste činjenica da ovako mali dečak ima rečnik bogat ovako vulgarnim psovka, kao i da odvoreno najbrutalnije preti svom vršnjaku.

Uverite se i sami:

Kakav je ovo rečnik.... pic.twitter.com/7SmePJ9pfo

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) April 23, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.