SRBIJA JE U NEDELJU ŽELELA RAT Crni scenario Aljbina Kurtija - priprema teren za napad na naš narod, OZBILJNO UPOZORENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 21:09

"SRBIJA JE U NEDELJU ŽELELA RAT" Crni scenario Aljbina Kurtija - priprema teren za napad na naš narod, OZBILJNO UPOZORENJE

Najopasnija izjava Kurtija lažnog premijera do sada

Lažni premijer Aljbin Kurti prevazišao je samog sebe u nebuloznim izjavama pošto je mrtav hladan rekao da je Srbija u nedelju želela rat!?

Govoreći za Aldžaziru, Kurti je nastavio da vodi propagandni rat protiv Srba i Srbije, poredeći predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Slobodanom Miloševićem, a Milana Radoičića sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

- Napad na severu Kosova u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije bio nikakav "građanski otpor ili delo bandi", nego napad "paravojnih oružanih formacija koje oprema i priprema Beograd" - bez ijednog dokaza odvalio je Kurti.

Na pitanje da li vlasti Kosova imaju neke obavještajne informacije o novim napadima, Kurti je odgovorio da Vojska Srbije snabdeva Srbe na KiM opremom, oružjem i municijom.

- Stalno izvode vežbe u blizini granice Kosova i "pripremaju se za rat". Ponovna "agresija" nije isključena - rekao je Kurti i dodao da je Srbija htela da početak rata bude upravo u nedelju.

Lažni premijer nije propustio priliku da u sve umeša i Rusiju, po ko zna koji put pokušavajući da se predstavi kao Zelenski Balkana.

- Kao što je Rusija vodila na početku hibridni rat u Ukrajini, Srbija vodi protiv nas - rekao je Kurti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.