SRBIJA JE REŠENA DA STVORI BOLJU BUDUĆNOST: Predsednik Vučić sa predstavnicima nadležnog ministarstva i železnica Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2021, 11:30

SRBIJA JE REŠENA DA STVORI BOLJU BUDUĆNOST: Predsednik Vučić sa predstavnicima nadležnog ministarstva i železnica Srbije (FOTO)

Predsednik Vučić na sastanku sa predstavnicima nadležnog ministarstva, železnica Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima nadležnog ministarstva, železnica Srbije i državnih institucija o projektima za dalji razvoj i unapređenje železničke infrastrukture u Srbiji.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Posle decenija propadanja i uništavanja srpskih železnica, Srbija je rešena da preokrene stvari. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ulagaćemo mnogo i verujem da ćemo uspeti da stvorimo novo poverenje naroda prema srpskim železnicama. Gradićemo i radićemo više nego ikada, a hiljade radnika u železničkim preduzećima molim da budu vredniji nego ikada, da se trgnu iz učmalosti i veruju u svoju i budućnost srpskih železnica - rekao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.