SRBIJA JE NJENA DRUGA KUĆA U KOJOJ NIJE VIŠE GOST Vučić na oproštajnom prijemu kineske ambasadorke Čen Bo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 19:48

"SRBIJA JE NJENA DRUGA KUĆA U KOJOJ NIJE VIŠE GOST" Vučić na oproštajnom prijemu kineske ambasadorke Čen Bo (FOTO)

Predsednik Vučić o odlazećoj ambasadorki NR Kine, Čen Bo.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, bio je na oproštajnom prijemu u čast odlazeće ambasadorke Narodne Republike Kine, Čen Bo.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Kada u Srbiji ispraćamo iskrene prijatelje, to radimo sa setom, ali i ponosom zbog časti i prilike da takvog prijatelja imamo.

Ambasadorka Čen Bo je za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nas mnogo više od diplomatskog predstavnika Narodne Republike Kine, zemlje koja u Srbiji ima najveće moguće poštovanje građana. Ona je, pre svega, nas dragoceni prijatelj.

Planirali smo mnoge projekte zajedno, radovali se svakom kilometru puta i pruge, delili brige u teškim vremenima, slušali jedni druge sa pažnjom i uvažavanjem i uvek se oslanjali na podršku i partnerski stav velike NR Kine za sve što je Srbiji i njenim građanima bilo potrebno.

I kada je bilo najteže, snažna posvećenost ambasadorke Čen Bo jačanju sveobuhvatnih odnosa između Kine i Srbije, uvek je nosila njen lični pečat iskrene ljubavi i poštovanja prema našoj zemlji i narodu.

Zato je Srbija njena druga kuća u kojoj više nije gost, već neko ko će ovde uvek biti dočekan sa radošću, poštovanjem i ogromnom naklonošću - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.