SRBIJA JE NAŽALOST U TUZI UJEDINJENA Predsednik Vučić uputio saučešće porodicama žrtava: Danas je jedan od najtežih dana...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 19:09

"SRBIJA JE NAŽALOST U TUZI UJEDINJENA" Predsednik Vučić uputio saučešće porodicama žrtava: Danas je jedan od najtežih dana...

Nezapamćeni masakr na Vračaru u osnovnoj školi odneo je jutros devet života.

Direktno obraćanje je iz Predsedništva. Minutom ćutanja na početku je odata pošta žrtvama.

- Danas je jedan od najtežih dana u savremenoj istoriji naše zemlje.

- Srbija je nažalost u tuzi ujedinjena. Ta tuga je tolika da ne pamtimo veću. Ali kada smo u tuzi ujedinjeni, moramo da sagledavamo uzroke, odgovornost svakog od nas i tražimo rešenja da nam se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovako nešto, ma koliko bilo nepredvidivo, i da ne kažemo, nikada više ne ponovi, ali da se broj tragedija smanjuje.

- Nisam žurio. Niko danas nije žurio sa izjavama, da sagledamo gde je sistem pogrešio, a gde je odgovornost svakog od nas, jer decu roditeljima da vratimo ne možemo.

Podsetimo, učenik Kosta Kecmanović je mesecima unapred planirao zločin koji je počinio i mapirao drugare. U školu je doneo dva pištolja sa tri puna šaržera i 4 molotovljeva koktela. Nakon zločina je pozvao policiju i odmah je uhapšen. Policija je uhapsila i majku i oca napadača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.