SRBIJA JE JAKA I FINANSIJSKI STABILNA: Predsednik se oglasio povodom preduzetih ekonomskih mera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA JE JAKA I FINANSIJSKI STABILNA: Predsednik se oglasio povodom preduzetih ekonomskih mera (FOTO)

Svaki građanin dobiće 100 evra pomoći od Republike Srbije.

Predsednik Aleksandar Vučić pre nekoliko danapredstavio je program ekonomskih mera, sa procenom efekata, načinom finansiranja i tehnikom i tehnologijom sprovođenja, za oporavak srpske ekonomije, koja je pogođena situacijom sa virusom korona.

- Doneli smo ozbiljne mere, koje će pokazati da Srbija može brže od drugih da izađe iz ekonomskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problema.

Mere su bile moguće jer je Srbija ekonomski jaka i finansijski stabilna, zahvaljujući reformama koje su sprovođene proteklih godina. Borićemo se i pobedićemo! - napisao je predsednik Srbije na svom instagram profilu.

Doneli smo ozbiljne mere, koje će pokazati da Srbija može brže od drugih da izađe iz ekonomskih problema. Mere su bile moguće jer je Srbija ekonomski jaka i finansijski stabilna, zahvaljujući reformama koje su sprovođene proteklih godina. Borićemo se i pobedićemo! #ostanikodkuce

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Apr 1, 2020 at 4:02am PDT

Podsećamo, kako  je predsednik  naglasio, neće biti smanjenja plata i penzija, a "pored i posle života ljudi, koji su najvažniji, mere su od ključnog značaja".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Srbija može brže od drugih da izađe iz ekonomskih problema

Izvor: B92, 01.Apr.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je Srbija donela ozbiljne mere za pomoć privredi pogođenoj posledicama epidemije koronavirusa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.