SRBIJA JE IZGUBILA VELIKOG ČOVEKA I SPORTISTU, HVALA MU ZA SVE Vučić uputio saučešće porodici i prijateljima Milojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 23:09

"SRBIJA JE IZGUBILA VELIKOG ČOVEKA I SPORTISTU, HVALA MU ZA SVE" Vučić uputio saučešće porodici i prijateljima Milojevića

Izjavljujem najdublje saučešće porodici i prijateljima Dejana Milojevića

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti bivšeg košarkaša i trenera Dejana Milojevića, u kojem se kaže:

- Sa velikom tugom i nevericom sam primio užasnu vest o smrti našeg sjajnog košarkaša i trenera Dejana Milojevića. Dejan je mnogo dao srpskoj košarci i učestvovao u brojnim uspesima naše reprezentacije i klubova. Zavidna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila i njegova trenerska karijera, kako u Srbiji, tako i u SAD, tokom koje je na pravi put izveo veliki broj evropskih i svetskih košarkaških zvezda - napisao je Vučić i dodao:

- . Srbija je izgubila velikog sportistu i čoveka. Hvala mu za sve što je uradio za našu zemlju i što je bio jedan od najvećih džentlmena pod košarkaškim obručima i neka mu je večna slava - navodi se u telegramu saučešća predsednika Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.