Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 15:25

SRBIJA IMA NOVOG REKORDERA: Policija zaustavila vozača i testiranjem utvrdila da ima NEVEROVATAN PROCENAT alkohola u krvi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi otkrili su prilikom saobraćajne kontrole na području grada pedesettrogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom marke "fijat" sa 3,77 promila alkohola u organizmu.

Njemu je određeno zadržavanje do 24 časa.

Zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja vozač je priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji ga je kaznio sa 29 dana zatvora, novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseci zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije.

MUP apeluje na vozače da ne konzumiraju alkohol ukoliko voze i dosledno poštuju ostale saobraćajne propise, čime čuvaju svoju i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.