SRBI U CRNOJ GORI OVACIJAMA DOCEKALI PREDSEDNIKA SRBIJE Evo sta su porucili Nikolicu

Izvor: medio.rs, 09.Jun.2015, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI U CRNOJ GORI OVACIJAMA DOCEKALI PREDSEDNIKA SRBIJE Evo sta su porucili Nikolicu

Predsednik Srbije dočekan je burnim aplauzom i ovacijama od strane Srba u Crnoj Gori, u mestu Miločer kod Budve gde se sastao sa njima

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nakon Samita “Brdo-Brioni” sastao se sa skoro svim viđenijim predstavnicima Srba u Crnoj Gori u Miločeru gde su ga dočekali ovacijama i burnim aplauzom!

Predsednik Srbije se odmah nakon plenarnog dela Samita “Brdo-Brioni” koji se održao u hotelu Avala u Budvi uputio ka Miločeru gde se >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sastao sa predstavnicima Srba u Crnoj Gori.

GRMI BUDVA: TOMO TI SI NAŠ PREDSEDNIK! Evo šta su Crnogorci UZVIKIVALI Nikoliću! (FOTO)

Odmah po dolasku Tomislava Nikolića na Miločer začuo se gromoglasan aplauz i ovacije upućenim od Srba u Crnoj Gori predsedniku Srbije.

Foto: Telegraf.rs

Nikolić: Srbija podržava Makedoniju i spremna je da pomogne!

Nikolić se sastao sa Vladimirom Božovićem predsednikom UO Matice srpske u Crnoj Gori, Markom Carevićem, Bećirom Vukovićem, Miodragom Jovanovićem, Andrijom Mandićem i drugim srpskim predstavnicima u Crnoj Gori.

– Čast nam je da u vili Karađorđevića možemo dočekati predsednika Srbije kao kralja – rekao je Andrija Mandić, a Tomislav Nikolić mu je poručio:

– Istina je ja sam mnogo uradio za Karađorđeviće, to zaslužuje srpska istorija.

Podsetimo Tomislav Nikolić je na Samitu liderima Balkana i EU poručio da albanski terorizam ne sme niko da nazove “urbana gerila” jer je to zapravo zločin!

ALBANSKI TERORIZAM JE ZLOČIN, A NE URBANA GERILA: Ovo je Nikolić u LICE rekao liderima Balkana i EU! (FOTO)

Foto: Telegraf.rs

Podsetimo predsednik Srbije sinoć je prošetao ulicama Budve i doživeo prave ovacije građana koji su mu poručili: “Ti si naš predsednik”!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.