SRBI STALNO META PROVOKACIJA Fata Orlović odbila pare - hrvatski istoričar uzburkao region (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 21:05

"SRBI STALNO META PROVOKACIJA" Fata Orlović odbila pare - hrvatski istoričar uzburkao region (VIDEO)

Hrvatski istoričar tvrdi da su Srbi stalno meta provokacija

- Suludo je rušenje pravoslavne crkve. Zbog čega se ruši pravoslavna crkva? Nije mogla ona žena (Fata Orlović) uzeti milion i po evra koje su joj nudili? - pitao je Goran Šarić na TV Ras.

Hrvatski istoričar tvrdi da su Srbi stalno meta provokacija, te naveo primer i nepravednih presuda Haškog tribunala, kao i non pejpere kojima se traži da se Srbija odrekne svojih teroritorija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Goran Šarić je istakao da to sve Srbe budi i da mnogi Srbi postaju svesni da Srbija nikad neće biti dovoljno mala da za Zapad ne bi bila velika, a da "jadnici na Balkanu ne shvataju da je samo jaka Srbija garant jakih ostalih zemalja na Balkanu".

Istoričar je odnos Zapada u odnosu na ove prostore, uporedio sa pristupom kolonizatora u Africi kada sva plemena ujedine protiv najjačeg.

Na društvenim mrežama se širila lažna vest da je preminula Fata Orlović koja je izazvala brojne reakcije. Ipak, Fata Orlović je živa i van životne opasnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HRVATSKI ISTORIČAR IZJAVOM NAPRAVIO RŠUM PA SE DOHVATIO I FATE: Srbija nikad neće biti dovoljno mala da za Zapad ne bi bila velika

Izvor: Kurir, 18.Jun.2021, 10:07

Hrvatski istoričar Goran Šarić izjavio je da je rušenje pravoslavne crkve u Konjević Polju provokacija Srba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.