SRBI RUKOVODILI ITALIJANSKIM KLANOM: Uhapšena dva naša državljanina, jedan od njih menjao identitet

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 23:25

SRBI RUKOVODILI ITALIJANSKIM KLANOM: Uhapšena dva naša državljanina, jedan od njih menjao identitet

Istraga je policiju odvela do još jednog Srbina koji je i ranije bio privođen, ali je navodno nakon toga promenio identitet.

Policija u Italiji uhapsila je dvojicu Srba (41) i (38) zbog sumnje da su rukovodili grupom koja je u prethodnom periodu uvezla veliku količinu marihuane u njihovu zemlju i tu je prodavala.

Grupa je otkrivena u maju prošle godine u San Martino Buon Albergo kada su uhapšena dvojica muškarca Srbin (38) i Italijan (74) obojica iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vićence.

- U automobilu u kom su bili na zadnjem sedištu pronađene su dve kese u kojima je bilo 35 kilograma marihuane. Daljom istragom utvrđeno je da je droga ilegalno uneta u zemlju iz Španije - objasnio je izvor tamošnjih medija.

- U svakom slučaju to mu nije pomoglo da se sakrije već je i on uhapšen. Takođe postoji sumnja da su kriminalne poslove vezane za narkotike vodili i iz zatvora, te se i to sada proverava - objasnio je izvor italijanskih medija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.