SRBI NIKAD NEĆE PRIHVATITI KURTIJEV JARAM Oglasila se Kancelarija za KiM povodom hapšenja Srbina iz Leposavića

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 19:25

"SRBI NIKAD NEĆE PRIHVATITI KURTIJEV JARAM" Oglasila se Kancelarija za KiM povodom hapšenja Srbina iz Leposavića

Petar Petković komentarisao današnju situaciju.

Kancelarija za KiM saopštila je danas da je današnje privođenje Srbina iz Leposavića Nebojše Virijevića, koji je iskazao svoje neslaganje sa "Kurtijevim okupatorima, nelegitimnim i lažnim namesnicima", još jedan pokušaj zastrašivanja srpskog naroda ali i novi pokušaj uvođenja verbalnog delikta na Kosovu i Metohiji.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju privedenom Virijeviću obezbedila je besplatnu pravnu pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i advokata, a o njegovim slučaju će obavestiti i međunarodne predstavnike.

Kako se navodi, kada vlasti u Prištini na čelu sa Kurtijem ne mogu na nateraju Srbe da prihvate njegove lažne gradonačelnike i "poltrone iz Prištine", tada silom i hapšenjima žele da se osvete nelojalnim Srbima.

- Nikada Srbi neće prihvatiti Kurtijev jaram, niti njegove namesnike koji nemaju nikakav legitimitet niti kredibilitet u srpskom narodu i suprotstavljaće im se svim nenasilnim metodama, za razliku od Kurtijevog aparata koji zna samo za silu i nasilje - navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.