Izvor: B92, 10.Nov.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SRBI MOGU DA OSVOJE OD 15 DO 25 MANDATA"

Beograd -- Sef Koordinacionog centra za Kosmet i potpredsednik Vlade Srbije Nebojsa Covic smatra da bi Srbi u buducem parlamentu Kosova mogli da osvoje od 15 do 25 mandata, cime bi bili druga snaga u Skupstini.

"Teza da izlazak Srba na izbor znaci verifikaciju albanskog Kosmeta ne stoji. Svaki od Srba ko glasa, glasa za Srbiju i Jugoslaviju", precizirao je Covic u intervjuu za list "Danas". On je dodao da ce u Srbiji biti otovren 81 biracki centar sa ukupno 117 birackih mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i da ce se glasati i u Crnoj Gori. Covic je rekao da mu je na jednom od sastanaka dato ovlascenje da napravi Koaliciju "Povratak", sto je i ucinio, a na cijem se spisku, koji je sastavljen u dogovoru s jugoslovenskim predsednikom Vojislavom Kostunicom, nalaze iskljucivo Srbi sa Kosmeta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.