SRBE TREBA POKLATI KAO KEROVE Isplivao jeziv snimak muslimana iz Srebrenice kako pozivaju na GENOCID nad našim narodom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 16:06

"SRBE TREBA POKLATI KAO KEROVE" Isplivao jeziv snimak muslimana iz Srebrenice kako pozivaju na GENOCID nad našim narodom (VIDEO)

Jeziv poziv na genocid nad Srbima.

Veliku pažnju javnosti privukao je objavljeni video-snimak kompilacije snimaka do zuba naoružanih bosanskih muslimana u opštini Vlasenica iz 1990. godine, ali i snimak iz Srebrenice iz 1994. godine u kojoj okupljeni muslimani pozivaju na izvršenje genocida nad Srbima.

Samo ubijati. Samo ubijati. Samo klati i ubijati! Samo uništiti sve što je srpsko i ništa drugo - čuje se na objavljenom video-snimku.

U snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vojnik 28. divizije tzv. Armije BiH kaže i da Srbe treba "poklati kao kerove".

Godinu dana kasnije, pripadnici tzv. Armije BiH su se uglavnom razbežali iz Srebrenice pred vojnicima vojske Republike Srpske ostavljajući svoje žene i decu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.