SRAMOTA Majka dečaka-ubice iz Ribnikara PODNELA ŽALBU zbog sina! TRAŽI HITNO DA SE JEDNA STVAR OMOGUĆI?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 12:23

"SRAMOTA" Majka dečaka-ubice iz Ribnikara PODNELA ŽALBU zbog sina! TRAŽI HITNO DA SE JEDNA STVAR OMOGUĆI?!

Majka dečaka ubice strahuje za bezbednost sina, ima posebne zahteve za njega.

Majka dečaka ubice, prevršila je svaku meru, piše Republika. Pored toga što ne pokazuje trunku kajanja, stida i srama zbog onoga što je njen sin uradio, hladnokrvno na sudu šeta pred uplakalnim roditeljima ubijene dece, kojoj je presudio njen naslednik, ona sada ima posebne prohteve za svog sina.

Naime, kako nezvanično saznaje portal Repubčika, ona se žalila povereniku jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njen sin nema dozvoljene posete, a navodno, strahuje i za njegovu bezbednost u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, te zahteva poseban nadzor nad bolnicom, kako neko ne bi slučajno pokušao da naudi njenom sinu.

- Van svake pameti, zahtevi su pre svega, bezobrazni i bezobzirni, pre svega prema deci i Draganu koje je njen sin ubio. Dečaka 24 sata čuva policija da ne bi pokušao da pobegne ili naudio nekome sa Klinike, a ona traži poseban nadzor bolnice jer strahuje za bezbednost sina. Sramota. Nema trunku osećaja, samo razmišlja o sinu ubici, još se žali što nema posete, a i samoj joj je zabranjeno na komunicira sa njim i da ima kontakt, ko zna na šta bi pokušala da ga nogovori da kaže na suđenju - govori izvor za Republuku.

Podsetimo, dečak ubica je smešten u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu 3. maja prošle godine, kada je iz očevog pištolja usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole, a njih šestoro ranio.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud oca dečaka osudi na kaznu zatvora od 12 godina, a majku na dve i po godine. Za vlasnika i instruktora u streljačkom klubu predloženo je po tri godine zatvora.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.