SRAMNO DA SRAMNIJE NE MOŽE Milanović udario na Srbiju: Oni i dalje lupetaju o etničkom čišćenju u Hrvatskoj, Brnabić je samo Vučićev kurir

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 14:55

SRAMNO DA SRAMNIJE NE MOŽE Milanović udario na Srbiju: Oni i dalje lupetaju o etničkom čišćenju u Hrvatskoj, Brnabić je samo Vučićev kurir

U Zagrebu je održan tradicionalni susret sindikalista SSSH povodom obeležavanja Međunarodnog dana rada. Tom prilikom izjavu za medije dao je predsednik Zoran Milanović.

Pored tema o pravima radnika u Hrvatskoj, Milanović je rešio da "udari" po Srbiji.

Osvrnuo se na posetu premijerke Ane Brnabić i dodao da SNV ne predstavlja Srbe u Hrvatskoj.

- Brnabić je portparolka, kurir gospodina Vučića, ona nije kreator. Oni i dalje lupetaju o etničkom čišćenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Hrvatskoj, genocidu - e, dosta više - dodao je Milanović, prenosi N1.

Naveo je da Srbija mora prekinuti i ovakve odnose s Rusijom. "Srbija mora reći gde je, prošlo je godinu dana."

- Ja odem u Derventu u dogovoru s Dodikom i onda dve nedelje kasnije slušam neverovatne stvari. Maltene sam išao da dižem hrvatsku bunu, a nisam, ne bih ni išao da se nisam dogovorio - kazao je Milanović.

Dodao je da mu smeta da sluša Pupovca u saboru o etničkom čišćenju i da to smeta svakom umerenom Hrvatu. "Ne lupetaj više."

Plenković uskoro ide u posetu u Suboticu, a Milanović ne očekuje ništa od te posete.

- Da bi se nešto suštinski promenilo u Beogradu, potrebno je da se tamo temelji politike menjaju. Ne možeš da prođeš s pričom da je moderna Hrvatska nastala na etničkom čišćenju.

- Dajte nam te popise ubijenih, to imate, nemojte nas farbati više, previše je vremena prošlo. Hoćete u EU? Ne možemo vam tu pomoći ni odmoći, morate da prekinete ovu vrstu odnosa s Rusijom u ovom trenutku, za pet-deset godina, ko zna... Pa Plenković i njegov ministar (Grlić Radman) su 17. januara 2022. pozivali Putina u Zagreb, ludi ljudi! - poručio je Milanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.