SRAMNO, DA SRAMNIJE NE MOŽE: Đilas i Obradović se složili sa Marinikom da su Srbi GENOCIDAN narod? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 17:02

SRAMNO, DA SRAMNIJE NE MOŽE: Đilas i Obradović se složili sa Marinikom da su Srbi GENOCIDAN narod? (VIDEO)

Marinika Tepić potpredsednica stranke Dragana Đilasa, potpisala je rezoluciju kojom se priznaje genocid u Srebrenici.

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, potpisala je 2016. godine Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid. Podsetimo, na jednoj od sednica skupštine Tepićeva srpske generale naziva sramotom Srbije, apostrofirajući Vladimira Lazarevića, koji se časno i pošteno borio za svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << narod.

- Srbi počinili genocid! General Lazarević je sramota Srbije - rekla je Marinika tada. 

Marinka Tepić svojim delovanjem najviše govori protiv sebe i političke opcije koju ovih dana predstavlja, u đilasovskim medijima ne prestaju analize kojima se veličaju njene sposobnosti, a u dobre strane spada sve što ide kontra interesa Srbije i srpskog naroda.

Slične izjave imali su i Dragan Đilas i Boško Obradović, koji se nisu odrekli Marinikinih stavova. Sramne govore možete pogledati u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.