Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 20:26

SRAMNE SCENE NA SNIMANJU KARIKE: Ovo nije smelo da se EMITUJE - napadnuta takmičarka (VIDEO)

Drskost voditeljke sugeriše da se posao može dobiti samo preko veze.

I dok se u Srbiji još ne stišava bura zbog skandala u kvizu "Najslabija karika", kada je nakon skovane zavere dva takmičara izbačen Vladimir Krnjač, građevinski radnik bez stalnog zaposlenja iz Bačkog Petrovca, koji nije imao nijedan netačan odgovor, na društvene mreže se postavlja snimak iz hrvatskog istoimenog kviza u kojem je voditeljka bez ikakvog povoda napala takmičarku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, voditeljka popularnog kviza pitala je takmičarku gde radi, nakon čega je dobila odgovor da je u pitanju posao poslovne sekretarice u Hrvatskoj privrednoj komori.

Radoznala voditeljka je potom upitala da li takmičarka ima nekog rođaka u pomenutoj instituciji i dobila odričan odgovor.

Međutim, nije se na tome zaustavila, jer, po svemu sudeći, nije dobila zadovoljavajući odgovor.

- Kako ste onda dobili posao kao građanin - nastavila je uporna voditeljka.

- Bez veze - odgovorila je takmičarka, na voditeljkino zaprepašćenje.

- A kakav je posao - nije odustajala voditeljka.

- Posao sam dobila bez veze, a posao je sa vezom, dosta odgovoran i živahan - rekla je strpljiva takmičarka, izdržavši neviđeno rešetanje.

Iz svega navedenog može se zaključiti da drskost voditeljke sugeriše da se posao može dobiti samo preko veze, a komentari javnosti su bili da se ovako nešto nikako nije smelo emitovati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.