SRAMNE SCENE NA PROTESTU OPOZICIJE: Maltretiraju trudnicu u osmom mesecu trudnoće (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 17:46

SRAMNE SCENE NA PROTESTU OPOZICIJE: Maltretiraju trudnicu u osmom mesecu trudnoće (VIDEO)

Trudnica prinuđena da vozi iza kolone koja je izašla na protest.

Prozapadna opozicija organizuje danas proteste odnosno blokadu auto-puta E75 u Beogradu i Novom Sadu, a maltretiranje građana krenulo je u 16 časova.

Dvadesetak automobila je iz pravca Šimanovca došlo do Sava centra.

Reporter N1 koji se nalazi u koloni koja blokira auto-put rekao je kako su na protestima zaustavili trudnicu u osmom mesecu i da je ona prinuđena da vozi iza kolone koja je izašla na protest.

- Gospođa koja je vozila automobil rekla nam je da je umorna i u osmom mesecu trudnoće. Ona je u automobilu koji je iza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blokada u Novom Sadu, automobil sa blinkerima pokušao da probije blokadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2023

I u Novom Sadu demonstranti su zatvorili svih šest traka auto-puta kod Temerinske petlje. Kako javlja reporter N1, saobraćaj trenutno reguliše saobraćajna policija, a o bezbednosti učesnika protesta se brinu i redari iz organizacije ovog skupa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

N1 lažno predstavio stanje bahate blokade: Ukupno bilo 30 automobila, a ne kolona od 4 kilometra VIDEO

Izvor: B92, 30.Jun.2023

Na TV N1 pokušali su da prikažu lažnu sliku oblokadi prozapadne opozicije kada je njihov reporter rekao da kolona automobila od 4 kilometara blokira saobraćaj...Ispostavilo se da ta kolona ima samo 30 automobila i da nije duga 4 kilometara...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.