SRAMNA ODBRANA ŽENE KOJA JE UBILA SVOG POSINKA: Telo 11-godišnjaka stavila u kofer i bacila sa mosta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 06:53

SRAMNA ODBRANA ŽENE KOJA JE UBILA SVOG POSINKA: Telo 11-godišnjaka stavila u kofer i bacila sa mosta!

Sudija otkrila motiv brutalnog ubistva!

Sudija je u ponedeljak osudio ženu za ubistvo svog 11-godišnjeg posinka u Koloradu i bacanje njegovog tela preko mosta na Floridi na doživotni zatvor bez uslovnog otpusta.

Ona se branila tvrdnjom da je mentalno obolela, da pati od poremećaja podvojene ličnosti i da je jedna od njenih drugih ličnosti izvršila ubistvo.

Ranije tokom dana, porotnici su proglasili Letesiju Stauh krivom za ubistvo prvog stepena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i druge optužbe sa kojima se suočila za ubistvo Ganona Stauha pre više od tri godine. Tužioci su rekli da je ubola Ganona 18 puta dok je pokušavao da se odbrani od nje pre nego što ga je udarila u glavu, a zatim ga jednom upucala.

Tužioci su tvrdili da je Stauh ubila dečaka u januaru 2020. jer ga je mrzela i htela da povredi njegovog oca Ala Stauha, koga je planirala da napusti i koji je u to vreme bio u sastavu Nacionalne garde. Rekli su da je potom njegovo telo stavila u kofer i vozila preko više od 2000 kilometara sa njim u iznajmljenom kombiju.

Sudija Gregori Verner rekao je da je Stauh takođe bila motivisana "mržnjom i ljubomorom" prema Ganonovoj majci, Landen Bulard, i ogorčena što je ostavljena da brine o Ganonu i njegovoj mlađoj sestri.

Za razliku od drugih optuženih sa problemima mentalnog zdravlja, Verner je rekao da Stauh nikada nije bila iznenađena onim što je njena navodna druga ličnost uradila, već je umesto toga preduzela svesne korake da prikrije svoje postupke.

- Nijednog trenutka nakon ubistva Letesija nije izašla i zapitala se 'Bože, zašto nosim telo u svom prtljagu?' To jednostavno nije verodostojno - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.