SRAMAN IZLIV MRŽNJE iz Prištine kakav do sada nije viđen! Đoković je PRIMITIVAC i NACIONALISTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMAN IZLIV MRŽNJE iz Prištine kakav do sada nije viđen! "Đoković je PRIMITIVAC i NACIONALISTA"

Još jedan sraman potez!

Ambasador takozvane države Kosovo u Bugarskoj Edon Cana putem društvene mreže Tviter napao je jednog od najboljih tenisera ikada, Novaka Đokovića.

Ono što je isprovociralo Albanca jeste proslava srpskih tenisera nakon osvajanja ATP kupa i pevanje čuvenih srpskih pesama.

Cana je prokomentarisao proslavu teniske reprezentacije Srbije koja je prvi šampion ATP kupa u istoriji tog takmičenja, bacajući akcenat na Novaka Đokovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
After Military March Song they continued with Kosovo...!

You can be ATP winner but still deep remain primitive, backward and ordinary Balkan nationalist and chauvinist!

Not accidentally Novak Djokovic has been the least liked and loved Tenis champion in History. https://t.co/SUb1rDBLOK

— Ambassador Edon Cana (@EdonCana) January 12, 2020

- Nakon vojnog marša (Marš na Drinu) nastavili su sa Kosovom... Možeš da budeš osvajač ATP kupa ali si duboko u sebi primitivac, zaostao i klasični balkanski nacionalista i šovinista. Nije slučajno Novak Đoković najmanje obožavani teniski šampion u istoriji tog sporta - napisao je Cana.

I ako je od njih, mnogo je!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.