SRAM DA GA BUDE Vučević oštro o izjavi Milana St. Protića o junacima sa Košara

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 14:08

"SRAM DA GA BUDE" Vučević oštro o izjavi Milana St. Protića o junacima sa Košara

Ministar Vučević prokomentarisao je skandaloznu izjavu Milana St. Protića da su junaci sa Košara doprineli tragediji koja nam se desila,

Ministar odbrane Miloš Vučević, gostujući danas na TV Pink, gde je komentarisao sramno ponašanje opozicije, koja zarad političkih poena koristi nezapamćenu tragediju, dotakao se i skandalozne izjave Milana St. Protića da su junaci sa Košara doprineli ovoj tragediji koja nam se desila.

- Kao ministar odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moram da reagujem na skandaloznu izjavu Milana St. Protića da su junaci sa Košara doprineli ovoj tragediji koja nam se desila. To su ljudi koji su branili našu državu u agresorskom ratu, pa sram da ga bude. Eto takvi bi nam došli na vlast. Tu nam je poginulo 108 junaka, nismo ih sve ni našli, nisu ih porodice dobile i on kaže da su oni doprineli što neki manijak ubica to počini, ocenio je Vučević.

Vučević je govorio danas i o tome da nasilnog preuzimanja vlasti u Srbiji neće biti, kao i da je opozicija zloupotrebila tragediju kako bi pozvala narod, a onda je morala da falsifikuje fotografije kako bi prikazala da se odazvao veći broj nego što jeste.

On je upitao i kako se to blokadom Gazele brine o deci u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.