SPUSTIO RUKE NA MOJE MEĐUNOŽJE I TRAŽIO DA MASTURBIRAM PRED NJIM Još jedna ispovest devojke žrtve seksualnog nasilja

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 19:12

"SPUSTIO RUKE NA MOJE MEĐUNOŽJE I TRAŽIO DA MASTURBIRAM PRED NJIM" Još jedna ispovest devojke žrtve seksualnog nasilja

Nisu se samo devojke iz Mikine škole javile, već iz cele Srbije

Od subote uveče, kada je Aleksić priveden zbog sumnje da je seksualno zlostavljao nekoliko učenica svoje glumačke škole, u javnost je izašlo još nekoliko njegovih polaznica, ali i drugih devojaka širom Srbije i regiona koje su zdušno podržale Milenu. One su izrazile duboko saosećanje sa užasima kroz koje je mlada glumica prošla, a i iznele svoja negativna iskustva sa učiteljem Miroslavom Mikom Aleksićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nisu se samo devojke iz njegove škole javile, već iz cele Srbije. U ovoj priči opet je reč o režiseru...

- Neverovatno mi je da sam doslovno dva dana pre ispovesti Milene Radulović intenzivno razmišljala o tome koje korake da preduzmem, kako da podelim svoje traumatično iskustvo. Dve godine osećam potrebu za tim, i zbog ličnog isceljenja, i zbog toga što želim da upozorim druge na osobu koja me je zlostavljala. Koristim ovaj trenutak ohrabrenja da počnem.

Reč je opet o režiseru, zanimljivo je da se i ovaj krije iza uzvišenih ciljeva umetnosti i, naglašavam, religije. Njegovo stvaralaštvo obojeno je pravoslavnim duhom. Snimio je i dokumentarac o žrtvama iz Jasenovca. Prema ovome, svakako da niko ne bi pomislio da se iza svega krije osoba koja je spremna da svoj položaj zloupotrebi na način koji ću sad opisati. Pogotovo jer i sam neprestano ističe kako je otac tri ćerke.

Pored filma, bavi se i psihološko-savetodavnim radom u okviru svog porodičnog savetovališta, koje, koliko sam upoznata, nigde zvanično ne postoji. Do tog savetovališta moguće je doći isključivo na njegov poziv (u inboks na fejsbuku na primer) ili po prijateljskoj preporuci. Seanse zakazuje zapravo sekretarica iz njegove produkcijske kuće. Moj bivši dečko je sarađivao sa njime, i u trenutku kada je naša veza bila u krizi, obratio mu se za pomoć. Taj režiser me je pozvao na seansu, prihvatila sam jer sam verovala da nam može pomoći iz više razloga: jer je mom tadašnjem dečku bio prijatelj i poslovni saradnik, jer je čuo njegovu stranu priče i jer sam imala poverenje u njegovo iskustvo (lično mi je njegova supruga rekla koliko je njoj samoj pomogao).

“Neverovatno mi je da sam doslovno dva dana pre ispovesti Milene Radulović intenzivno razmišljala o tome koje korake da...

Posted by Nisam tražila on Tuesday, 19 January 2021

Mučno mi je da opisujem sve detalje same seanse. Navešću da me je poljubio, uhvatio za grudi, spustio ruke na moje međunožje, liznuo me u uvo, tražio da masturbiram pred njim, zapitkivao me da li pružam svom dečku oralni seks, tražio da ga opkoračim, u jednom trenutku je on seo preko mene. Uzeo mi je ruku i spustio na svoj polni organ. Tražio je da ocenim koliko sam uzbuđena na skali od 1 do 10 dok mi je dahtao na uvo. Najgore od svega je što sam ja bila toliko skamenjena da nisam mogla u svakom trenutku da se odbranim. Nakon višestrukog odbijanja, samo bih odustala i ugasila se dok je on to sve radio. Čak sam ja njega poljubila kad je zatražio, opet, nakon što sam 10 puta rekla ne.

Izašla sam odatle histerično se smejući. Setila sam se njegove priče o ženi koja se histerično smejala na terapiji kod njega kad ju je zagrlio, jer, kao, niko je nije dotakao 5 godina. Tek kasnije sam povezala da joj se možda desilo nešto slično, jer, ma koliko da čovek nije bio zagrljen, da je taj zagrljaj zagrljaj topline i podrške, ne bi se histerično smejao, nego bi bio zaceljen.

Tri dana sam imala groznicu, kakvu imam i sad dok ovo pišem.

Zaista mi je strašno kad pogledam sa distance da neko svoju poziciju psihoterapeuta, savetnika, zloupotrebljava nad nekim ko je zapravo u jako delikatnom emotivnom stanju i ko je došao po pomoć. Ni sama nisam znala koliko je ovo ostavilo dubok trag dok se nije u poslednjih par dana sve u meni probudilo, i razmišljam o devojkama koje možda nisu imale podršku u ključnim trenucima kakvu sam ja imala. I uz tu podršku, rana još uvek postoji. Mislim da je jasno da je u celoj priči i mom bivšem dečku naneta ozbiljna rana.

Jedan od razloga zašto ovo govorim: volela bih, ukoliko postoji još neka osoba da je prepoznala o kome je reč ili da sumnja na konkretnu osobu, a doživela je seksualno zlostavljanje, volela bih da se oglasi - navodi se u objavi na Fejsbuku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.