SPS uređuje ulice u Batajnici

Izvor: Studio B, 17.Maj.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS uređuje ulice u Batajnici

Na inicijativu Mesnog odbora Socijalističke partije Srbije u Batajnici i građana ovog naselja, opština Zemun i Beograd put počeli su uređenje i asvaltiranje dve ulice: "13. nova" i "Stanka Tišme".

Tom akcijom nastavljena je prakse da se izlazi u susret konkretnim inicijativama građana u rešavanju njihovih komunalnih problema.

Saša Ljubinković, prvi na listi Koalicije Ivica Dačić - SPS - PUPS - JS - SDP - PV, u razgovoru sa građanima naselja Batajnica istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je: "da politička platforma Koalicije pod rednim brojem 3. za predstojeće izbore u Opštini Zemun, zasnovana na potrebi da se isprave greške iz predhodnih godina kada se razvoju centra Grada pridavala mnogo veća pažnja dok su obodni delovi grada i opštine ostajale po strani. Rešeni smo da tu praksu ispravimo i da obezbedimo ravnomeran razvoj svih delova Grada, svih delova Zemuna. To opredeljenje će biti naš prioritet u novom sazivu Opštine Zemun."

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.