SPS ubija Srbiju

Izvor: Danas, 07.Feb.2014, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS ubija Srbiju

Naravno da LDP očekuje bolje rezultate nego 2012. Od tada do sada pobedile su ideje za koje smo se zalagali svih deset godina žestokog opozicionog rada. Glasači će nagraditi naš učinak u opoziciji. Jedina dosledna opozicija i originalni pisac onog retkog što je uspešno u državnoj politici je LDP.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: SPS ubija Srbiju

Izvor: Akter, 07.Feb.2014

Čedomir Jovanović izjavio je da LDP, kao "jedina dosledna opozicija i originalni pisac onog retkog što je uspešno u državnoj politici", na izborima očekuje bolje rezultate nego 2012.

Nastavak na Akter...

Čedomir Jovanović: SPS ubija Srbiju

Izvor: B92, 08.Feb.2014, 00:36

Naravno da LDP očekuje bolje rezultate nego 2012. Od tada do sada pobedile su ideje za koje smo se zalagali svih deset godina žestokog opozicionog rada. Glasači će nagraditi naš učinak u opoziciji. Jedina dosledna opozicija i originalni pisac onog retkog što je uspešno u državnoj politici je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.