SPS o kandidaturi Dragana Đilasa: Kad izgubi, hoće li opet da ode iz politike?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS o kandidaturi Dragana Đilasa: Kad izgubi, hoće li opet da ode iz politike?

Predviđaju mu poraz

Potpredsednika SPS Aleksandra Antića izjavio je večeras da, u momentu kada Dragan Ðilas ponovo pokazuje želju da bude gradonačelnik Beograda, prvo o čemu razmišlja je šta će reći svojim pristalicama kada bude doživeo poraz.

Pročitajte i:

- Da li će nastaviti da se bori za njih i za Beograd kao opozicioni odbornik ili će, jednostavno, ponovo ''napustiti'' politiku? Po drugi, treći put? Siguran sam da će se desiti ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugo, jer to je njegov već dobro poznati manir, po kome se ni u ovom mandatu nije pojavio ni na jednoj od 40-ak sednica gradske skupštine - saopštio je Antić.

Naravno, smatra funkcioner SPS, svemu će prethoditi nastavak sapunice, jer za njegovu kandidaturu još nedostaju neke "sitnice", kao što su na primer program i lista koja će ga podržati za gradskog odbornika.

- Uglavnom, krupne reči koje Ðilas sada izgovara ne mogu da nadoknade odsustvo programa i podrške, tako da im ne bih pridavao veću pažnju. Reći danas da treba ''zaustaviti propadanje Beograda'', kao što kaže Ðilas, može samo neko ko je totalno isključen iz gradske svakodnevice, i ko živi negde drugde, a ne u Beogradu i među Beograđanima - kazao je Antić.

On je istakao da je velikim naporom i stručnošću, gradska uprava predvođena SNS-om i SPS-om proteklih godina ostvarila izuzetne rezultate u kojoj god hoćete oblasti - razvoju infrastrukture, stabilizovanju finansija, poboljšanju usluga građanima, naročito onih kojima je potrebna podrška zajednice...

- To je rezultat rada ozbiljnih ljudi koji su rešili da ne odlaze sa scene i da ne beže od problema, već da se uhvate u koštac sa njima - zaključio je Anrić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.