SPS koristi đake za kampanju

Izvor: Danas, 19.Mar.2012, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS koristi đake za kampanju

Opštinski odbor SPS u Smederevskoj Palanci organizuje dodatnu besplatnu obuku za učenike osmih razreda u pripremi završnog ispita iz matematike i srpskog jezika i o tome informiše građane pamfletima na kojima piše „Lako do mature“, ali i preko internet sajta stranke. O ovome je Danas obavestio zabrinuti građanin iz Palanke, koji smatra i da je sadržaj letka „neosnovano kršenje prava maloletne dece i nametanja politikanstva u opštini u kojoj živim“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Politiku držati dalje od škola

Izvor: Danas, 20.Mar.2012, 20:19

Nema opravdanja za zloupotrebu dece u izbornoj kampanji, kao što je to uradio Opštinski odbor SPS u Smederevskoj Palanci kada je organizovao besplatnu obuku za učenike osmih razreda u pripremi završnog ispita iz matematike i srpskog jezika. Politika ne sme da uđe u škole, ni posredno ni neposredno,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.