SPS: Vlada u senci - marketinški potez

Izvor: RTS, 07.Mar.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Vlada u senci - marketinški potez

Socijalistička partija Srbije ocenjuje da je formiranje vlade u senci Demokratske stranke jedan u nizu marketinških poteza sa namerom da se pažnja javnosti skrene sa reformskog kursa i uspeha koje Vlada Republike Srbije postiže, saopštio je SPS.
Najveći pokazatelj šta javnost misli o DS-u i efektima njenog rada od 2000. godine do danas jeste marginalno mesto koje su im dodelili na političkoj sceni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije, prenosi Fonet.
Građani su ocenili katastrofalne učinke DS-a po državu i njihov život i svoje poverenje poklonili drugima. Ali, kao i ranije, DS nije spremna da se suoči sa istinom, navedeno je u saopštenju.
Za ove tri godine koliko DS nije na vlasti Socijalistička partija Srbije nije čula ni jednu, baš nijednu ideju koja bi doprinela boljem životu građana i uspešnom i bržem razvoju države i koja bi pokazala da im je Srbija na prvom mestu.
Oni su stali u vremenu, bave se samo sobom i zalažu se samo za sebe.
Smišljaju kako bi se ponovo domogli vlasti - pa makar ona bila i u senci.
Tamo gde i pripadaju, zaključeno je u saopštenju SPS.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SPS: Vlada u senci - marketinški potez DS

Izvor: Blic, 07.Mar.2015

Socijalistička partija Srbije ocenila je danas da je formiranje vlade u senci Demokratske stranke samo jedan u nizu marketinških poteza sa namerom da se pažnja javnosti skrene sa reformskog kursa i uspeha koje Vlada Srbije postiže..."Najveći pokazatelj šta javnost misli o DS i efektima njenog rada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.