SPS: Uz vlast i uz Beograd na vodi

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Uz vlast i uz "Beograd na vodi"

SPS neće izaći iz gradske vlasti, izjavio je predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević i dodao da ta partija podržava projekat "Beograd na vodi".

Šef odborničke grupe DS Balša Božović kritikovao je ranije na sednici taj projekat, tvrdeći da je protivustavan i pozvao SPS i DSS da izađu iz gradske vlasti.

Kako je rekao Nikodijević, najveći interes za građane su strane investicije, ulaganja i posao i to je ono što treba da donese projekat "Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na vodi" koji je, kako je naglasio, apsolutno po zakonu.

 - Moramo da se borimo za svaki dinar investicija i mi podržavamo svaki projekat koji treba da donese novac ovom gradu i otvori radna mesta - rekao je Nikodijević novinarima u Skupštini grada.

Ističući da je "Beograd na vodi" velika šansa za Beograd i Srbiju, on je pozvao sve, pa i opoziciju, da predlože neki projekat.

"Dajte vi neku investiciju, neko radno mesto, predložite i mi ćemo vas podržati", poručio je Nikodijević.

On je odbacio kritike DS , tvrdeći da su bazirane na dnevno-političkom nivou.

- Niko ne može biti protiv toga da u vremenu ekonomske krize, kada se ceo svet bori i za najmanje investicije, odbijate onoga ko dolazi da uloži 3,5 milijardi evra, koje treba da pokrenu srpsku privredu - rekao je Nikodijević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.