SPS: Selak ne razume figurativno značenje Ružićevih reči

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Avg.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Selak ne razume figurativno značenje Ružićevih reči

Socijalistička partija Srbije (SPS) odbacila je večeras stavove zamenika predsednika Demokratske stranke Igora Salaka koji je osudio izjavu funkcionera SPS Branka Ružića da opoziciju čine" petokolonaši" i zatražio izvinjenje.

"Za ono što je Ružić figurativno rekao potrebno je obrazovanje i razumevanje koje Selak nema", navela je SPS u saopštenju.

Ta stranka je stavove zamenika predsednika DS nazvala uvredama i dodala da je Ružić "čovek koji zastupa i brani >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << svoje stavove i veran je idealima svoje partije".

"Uvrede koje su upućene Ružiću govore o njihovom kompleksu niže vrednosti i o nemogućnosti da prihvate svoje minorno mesto na političkoj sceni Srbije", naveo je SPS.

Ružić je juče izjavio da na beogradskim izborima očekuje ubedljivu pobedu "glavne kolone koju će predvoditi SNS i SPS ili SPS i SNS" i dodao da su oni "glavna kolona, a da se druge mogu nazvati samo petom kolonom".

Salak je ranije oštro osudio izjavu Ružića i zatražio izvinjenje jer, kako je naveo, lepljenje meta na čelo građanima koji drugačije misle predstavlja nedopustiv način političke komunikacije.

On je dodao da je Ružić "(predsedniku SPS-a Ivici) Dačiću ono što Aleksandar Vulin predstavlja Aleksandru Vučiću".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.