SPS: Nezaposlenost najveći problem

Izvor: B92, 22.Apr.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Nezaposlenost najveći problem

Beograd -- Rešenje za nezaposlenost ne mogu da nađu oni koji su ljude ostavili bez posla "katastrofalnim privatizacijama" posle 2000, kaže funkcioner SPS Aleksandar Antić.

Nosilac liste SPS-PUPS-JS za Beograd je u razgovoru s građanima Voždovca rekao da je ta koalicija svesna toga da je nezaposlenost najveći problem, koji se može rešavati jedino aktivnom politikom i da će sistemom subvencija naći načina da stimuliše svakog preduzetnika koji hoće da zaposli ljude od 50 godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Antić je rekao da se rešenja za nezaposlenost ne mogu naći u lažnim obećanjima, niti da će ga naći oni koji su ljude i ostavili bez posla, katastrofalnim privatizacijama posle 2000. godine, piše u saopštenju beogradskog odbora SPS.

"Voditi Beograd je velika odgovornost i ogroman izazov. Beograd je i novi most na Adi, ali i obaveza da svakom naselju dovedete asfalt i vodu do kuće", kazao je Antić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: Rešiću problem nezaposlenosti (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Apr.2012

Predsednik beogradskog odbora SPS i prvi na listi koalicije SPS-PUPS-JS za Beograd Aleksandar Antić izjavio je danas da rešenje za nezaposlenost ne mogu da nađu oni koji su ljude ostavili bez posla "katastrofalnim privatizacijama" posle 2000. godine...Jovanović: Hoću da se borim sa problemima..Nikolić...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.