SPS: Izmene Zakona o ministarstvima nisu politička trgovina

Izvor: N1 televizija, 24.Jun.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS: Izmene Zakona o ministarstvima nisu politička trgovina

Predlog izmena i dopuna Zakona o ministarstvima nije politička proklamacija i nije nastao kao rezultat političke trgovine, već kao rezultat realnih potreba, izjavio je šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević i najavio da će poslanici te stranke glasati za zakon.

“Predlog izmena i dopuna Zakona o ministarstvima za SPS predstavlja jasnu potvrdu odlučnosti i opredeljenosti buduće Vlade Srbije za nastavak reformskog kursa, za još jači, bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i efikasniji rad u najboljem interesu države, naših građana sa ciljem realizacije ključnih spoljnopolitičkih ciljeva”, istakao je Milićević.

On je rekao novinarima u Skupštini Srbije da Predlog izmena i dopuna Zakona o ministarstvima vodi ka efikasnijoj i bolje uređenoj državi.

Milićević je rekao da su rezultati koje je postigla prethodna Vlada Srbije odličan osnov za rad buduće Vlade.

“Kroz izmene i dopune Zakona o ministarstvima pravimo dobar temelj da buduća Vlada može da realizuje proklamovane ciljeve i načela koji će biti definisani u ekspozeu mandatara buduće Vlade”, rekao je Milićević.

Na pitanje novinara da li će lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podržati izbor Ane Brnabić na mesto premijera, Milićević je odgovorio da je legitimno pravo Markovića da ima svoje mišljenje.

On je rekao da nije imao priliku da razgovara sa Markovićem o tom pitanju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.