SPS ĆE BITI DEO PARLAMENTARNE VEĆINE Dačić uoči početka konstitutivne sednice: Podržaćemo Vladimira Orlića

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 10:08

"SPS ĆE BITI DEO PARLAMENTARNE VEĆINE" Dačić uoči početka konstitutivne sednice: Podržaćemo Vladimira Orlića

"Naša poslanička grupa će kandidovati Snežanu Paunović za potpredsednika Narodne skupštine"

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas da će socijalisti biti deo parlamentarne većine u novom sazivu Skupštine Srbije i dodao da će njihov kandidat za potpredsednika biti Snežana Paunović.

Dačić je novinarima u holu parlamenta, uoči početka konstitutivne sednice, rekao da će podržati Vladimira Orlića, koga je SNS predložila za predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novog saziva parlamenta.

- Naša poslanička grupa će kandidovati Snežanu Paunović za potpredsednika Narodne skupštine. Ja ću biti šef poslaničkog kluba SPS, a moj zamenik Ðorđe Milićević - rekao je Dačić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dačić: SPS će biti deo parlamentarne većine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2022

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas da će socijalisti biti deo parlamentarne većine u novom sazivu Skupštine Srbije i dodao da će njihov kandidat za potpredsednika biti Snežana Paunović...Dačić je novinarima u holu parlamenta, uoči početka konstitutivne sednice, rekao da će podržati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.