SPREMNA SAM DA PODNESEM OSTAVKU Brnabićeva jasno stavila do znanja  - otkrila i da li će biti izbora

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 18:20

"SPREMNA SAM DA PODNESEM OSTAVKU" Brnabićeva jasno stavila do znanja - otkrila i da li će biti izbora

Brnabićeva je poručila i kako "svakako ostaje odana Srbiji i Vučiću"

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je da je u svakom trenutku spremna da podnese ostavku na mesto predsednice Vlade Srbije, ali je dodala kako predsednik Srbije to "za sada odbija". Ona je na društvenoj mreži Tviter napisala da je Srpska napredna stranka spremna za izbore.

- Obzirom na pisanja tajkunskih medija, samo da bude jasno - u svakom trenutku sam spremna da, kao PV, podnesem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostavku i to predsednik Srbije Aleksandar Vučić zna i, za sada, odbija. Možda se predomisli. Želite izbore - nikakav problem, uvek smo za izbore - napisala je Brnabić na Tviteru.

Obzirom na pisanja tajkunskih medija, samo da bude jasno - u svakom trenutku sam spremna da, kao PV, podnesem ostavku i to @predsednikrs zna i, za sada, odbija. Možda se predomisli. Želite izbore - nikakav problem, uvek smo za izbore. Ja svakako ostajem odana Srbiji i @avucic.

— Ana Brnabic (@anabrnabic) June 4, 2023

Ona je poručila i kako "svakako ostaje odana Srbiji i Vučiću".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.