SPREMITE SE ZA JOŠ JEDAN PROMENLJIV DAN: U Srbiji danas i mraz, i sunce, i vetar, a u OVIM predelima će biti i KIŠE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 07:57

SPREMITE SE ZA JOŠ JEDAN PROMENLJIV DAN: U Srbiji danas i mraz, i sunce, i vetar, a u OVIM predelima će biti i KIŠE

Vremenska prognoza za 22. mart 2024
Ujutro u Srbiji očekuje se mestimično slab prizemni mraz, dok će tokom dana biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.
Postoji mogućnost kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova, naročito na severu i zapadu zemlje, kao i u planinskim predelima. Vetar će biti slab do umerenog intenziteta. Najniža temperatura biće između 0 i 7 stepeni Celzijusa, dok će najviša dnevna temperatura biti između 16 i 19 stepeni Celzijusa.
U Beogradu, na periferiji grada, jutro će doneti slab prizemni mraz. Tokom dana očekuje se promenljivo oblačno vreme s povremenim sunčanim intervalima. Vetar će biti slab i promenljiv.
Najniža...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.